+381 69 1238 709 \ +381 62 238 709 Povratni poziv
Korpa (0)
Vaša korpa je prazna!
Popularni artikli
BSK75 ANTI-WRINKLE CONCENTRATE SERUM
BSK75 ANTI-WRINKLE CONCENTRATE SERUM
Model: BSK75 Bioskin

BSK75 ANTI-WRINKLE CONCENTRATE SERUM

Uporedi

Pakovanje:30 ml

Detaljan opis
3750 rsd
Na zalihama Kupi na jedan klik

Namena:Prevencija i restrukturiranje , potiče proizvodnju kolagena, optimizacija kvalitete kolagena, antioksidant, duboka hidratacija.

Delovanje: namenjeno za eliminaciju  dubokih bora,  aktivni sastojci dugotrajno  deluju protiv bora  na različite dubine kože , zamagljuju fine linije bora.

Sastav:Organic Silicon (ALGISIUM C®) + Manuronic Acid (6%), MARTIXYL® 3000 (3%), DMAE (4%), Hyaluronic Acid.

Organic Silicon (ALGISIUM C®) + Manuronic Acid , su komponente alginske kiseline polisaharida koji se nalazi u smeđim algama.

Organic Silicon (ALGISIUM C®) + Manuronic Acid je strukturna komponenta vezivnog tkiva. Može se usporediti kao dermalni cement koji osigurava optimalne veze između elemenata celija kao što su glikozaminoglikani i proteoglikani.

Matrixyl™ 3000 ima dva “matrikina” (dva peptida) Pal-GHK и Pal-GQPR, koji su već opsežno proučeni i dokumentirani in vitro i in vivo studijama i pokazali su vrlo zanimljiva sinergijska svojstva u novoj seriji in vitro studija pomoću fibronektina i hijaluronske kiseline.

Protokol:

  1. Nanesite dovoljnu količinu na lice i dekolte i masirajte dok se krema ne upije
  2. Preporučuje se nanošenje "ujutro i uvece nakon čišćenja i toniranja kože

Preporučuje se svim tipovima kože kojima je potrebna čvrstoća i hidratacija.

msbeauty.rs koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više o Politici kolačića pročitajte OVDE

x