+381 69 1238 709 \ +381 62 238 709 Povratni poziv
Korpa (0)
Vaša korpa je prazna!

Politika kolacica

KODEKS PONAŠANJA

POLITIKA PRIVATNOSTI

USLOVI ISPORUKE

NAČIN PLAĆANJA

ZAMENA ARTIKLA

REKLAMACIJE

PRAVO NA ODUSTAJANJE/ POVRAĆAJ ROBE

UGOVOR O PRODAJI NA DALJINU

POLITIKA “KOLAČIĆA”

Detaljnije o svemu u nastavku.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Mi poštujemo vašu privatnost i brižno čuvamo Vaše lične podatke. U ovoj Politici zaštite ličnih podataka (u nastavku Politika) obaveštavamo Vas o ličnim podacima koje od Vas prikupljamo, za koje svrhe i po kom pravnom osnovu, sigurnosne mere kojima ih štitimo, lica s kojima ih delimo, rok u kojem ih čuvamo, kao i Vaša prava u vezi sa zaštitom ličnih podataka.

Ova Politika se primenjuje za:

1) sve kupce naših proizvoda preko naše internet prezentacije www.msbeauty.rs 2) sve posetioce naše internet prezentacije.

U slučaju da u vezi s korišćenjem ove Politike ili u vezi sa ostvarivanjem vaših prava, koja proizilaze iz ove Politike, imate bilo kakvo pitanje, obratite nam se na e-mail adresu: mszakaz7t@gmail.com, sa oznakom “ Zaštita ličnih podataka”.

OSNOVNI POJMOVI Svaki pojedinačni dole određeni pojam ima u okviru ove Politike svrhu, kao što je

određena u ovom poglavlju: ● Lični podaci znače bilo koju informaciju, na osnovu koje se može odrediti pojedinac (ovde spadaju npr. ime, prezime, e-mail, IP adresa, telefonski broj, sl.); ● Kupac – označava lice koje preko naše internet prezentacije vrše kupovinu naših proizvoda; ● Posetilac – označava posetioce naše internet prezentacije koji ne vrše kupovinu naših proizvoda; ● Obrada predstavlja radnje prikupljanja, beleženja, razvrstavanja, grupisanja, odnosno strukturisanje, pohranjivanje, upodobljavanje ili menjanje, otkrivanje, uvid, upotreba, otkrivanje prenosom, odnosno dostavljanjem, umnožavanje, širenje ili na drugi način činjenje dostupnim, upoređivanje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje ličnih podataka; ● Usluga – usluga informacionog društva – online prodaja kozmetičkih proizvoda.

VRSTA PODATAKA O LIČNOSTI KOJE PRIKUPLJAMO Platforma prikuplja različite podatke u zavisnosti od toga, da li ste korsnik ili posetilac platforme.

KUPAC: Ime i prezime E mail adresa IP adresa Broj telefona Ulica i broj prebivališta

POSETILAC : IP adresa

NAČIN SKUPLJANJA INFORMACIJA Platforma može prikupljati Vaše podatke iz sledećih izvora: 1. Direktno od kupaca, prilikom formiranja narudžbine. Prilikom formiranja Vaše narudžbine, Vi nam ostavljate Vaše lične podatke i to: ime, prezime, adresa i broj prebivališta ili druge adrese gde porudžbina treba da se isporuči, broj telefona i e-mail adresu.

2. Podaci koji se prikupljaju od posetilaca Portala Naša internet prezentacija može primiti ili dobiti informacije (na primer, adresu e-pošte ili IP adresu) o osobi koja još Kupac, na primer kada se posetilac samo pregleda sadržaj na našoj internet prezentaciji.

SVRHA OBRADE I PRAVNI OSNOV ZA PRIKUPLJANJE PODATAKA Mi koristimo Vaše podatke da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu. Uz

pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Vaše podatke o ličnosti obrađuje na osnovu sledećih pravnih osnova: – obrada Vaših ličnih podataka potrebna je za ispunjenje ugovora, kome ste pristupili tj. pružanje naših usluga; – obradu vaših ličnih podataka se vrši na osnovu Vaše saglasnosti za određenu svrhu obrade, pri čemu imate u svakom trenutku pravo da datu saglasnost povučete (više u Politici kolačića https://msbeauty.rs/politika-kolacica/ );

Dostavljanje ličnih podataka, koji su nam potrebni za ispunjenje ugovora je dobrovoljno. Upozoravamo vas da u slučaju, da nam ne dostavite sve lične podatke, koji su nam potrebni za pružanje usluge takvu uslugu nećemo moći da obezbedimo.

KORISNICI PODATAKA Pristup i obradu Vaših podataka vršiće isključivo lica zaposlena u “MARINA & SOFIA BEAUTY” D.O.O. Mi Vaše lične podatke ne prosleđujemo trećim licima, ne prodajemo, i ne iznajmljujemo ih trećim licima.

VREME ČUVANJA VAŠIH PODATAKA Zadržavamo vaše informacije samo onoliko koliko nam je potrebno da vam pružimo uslugu i ispunjavamo svrhe opisane u ovoj politici, dakle dokle god ne primite poručenu robu. Kada se više ne ispunjavaju uslovi za zadržavanje ovih podataka, iste brišemo i uklanjamo iz naših baza podataka najkasnije u roku od 30 dana.

ZAŠTITA VAŠIH LIČNIH PODATAKA Platforma štiti Vaše podatke korišćenjem sledećih mera zaštite: 1. Enkriptujemo i čuvamo u sigurnom oblaku Vaše lične podatke, koje su nam dati kao što su telefonski broj, email, IP adresa. Pratimo opšte prihvaćene industrijske standarde da bismo zaštitili lične podatke koji su nam dostavljeni, i tokom prenosa i nakon njihovog prijema, kao što su razne bezbednosne tehnologije i postupci u cilju sprečavanja gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa ili otkrivanja informacija – na primer, koristimo tehnologiju šifriranja kao što je SSL-Secure Sockets Laier da bismo zaštitili određene osetljive informacije kao što su podaci o lokaciji i bezbednost transportnog sloja TLS 1.2 za šifrovanje podataka od aplikacije do servera. Nažalost, nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Redovno pratimo naše sisteme radi mogućih ranjivosti i napada. Međutim, ne možemo garantovati sigurnost bilo kog podatka koji nam pošaljete. Stoga, iako se trudimo da zaštitimo Vaše lične podatke, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

2. Radi sigurnosti vaših ličnih podataka smo usvojili odgovarajuće tehničke i organizacione mere, gde spadaju naročito: ● redovno i efikasno ažuriranje programske i računarske opreme, gde čuvamo vaše lične podatke, ● zaštita pristupa ličnim podacima, ● izrade sigurnosnih kopija, ● obrazovanje zaposlenih, koji u okviru svog rada obrađuju lične podatke, ● nadzor i odgovarajuće preduzimanje mera u slučaju eventualnih sigurnosnih incidenata, kojima sprečavamo ili ograničavamo nastanak štete za lične podatke.

TRANSFER LIČNIH PODATAKA Ne delimo vaše lične podatke sa trećim licima, osim ako to posebno nije naglašeno i ako u tom smislu pribavimo izričitu saglasnost sa vaše strane. “MARINA & SOFIA BEAUTY” DOO neće iznajmiti ili prodati vaše podatke koji mogu lično da vas identifikuju drugima.

VAŠA PRAVA U pogledu obrade ličnih podataka imate sledeća prava, koja su opisana ispod: 1. Potvrda da li obrađujemo Vaše podatke o ličnosti; 2. Pristup Vašim podacima o ličnosti; 3. Ispravku Vaših podataka o ličnosti u slučaju greške; 4. Brisanje Vaših podataka o ličnosti 5. Prekid obrade Vaših podataka o ličnosti; 6. Odbijanje da se Vaši lični podaci o ličnosti obrađuju (povlačenje pristanka). 7. Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge.

Napred pobrojana prava možete ostvariti kontaktiranjem Platforme na sledeće načine: e-mail adresa: mszakaz7@gmail.com.

NADLEŽNI ORGAN Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra broj 15, 11000 Beograd, Republika Srbija ili e mailom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

ZAVRŠNE ODREDBE Ova Politika se primenjuje od 01.08.2020. godine. U slučaju promena o tome ćemo vas prethodno obavestiti.Smatra se da ste saglasni sa novom verzijom ove Politike, ako nastavite sa korišćenjem našeg portala i aplikacije, koje određuje ova Politika, s obzirom da na snagu stupu nova verzija ove Politike.

msbeauty.rs koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više o Politici kolačića pročitajte OVDE

x